Produkter för kräm av ris (2)

Citronella

Citronella

Lemon Grass är en ört som har en skarp citrus smak – därav namnet lemon grass. Den används i stor utsträckning i asiatisk matlagning och för medicinska ändamål världen över. Den används också mestadels i teer och den torra formen, oavsett om det är pulver eller bitar, är lätt att förvara för daglig eller sporadisk användning. I sin torra form används den för köttkryddor. Den ger exceptionell djup smak till curryrätter och grytor och är mycket populär i rätter som kommer från den asiatiska kontinenten. Att använda lemon grass med fågel, kött, fisk och skaldjur tillför syra till smakerna. I afrikanska länder används den mest som te. Oljeutdragen används som konserveringsmedel för livsmedel. Renhet: 100% ren, maskinellt rengjord, inga främmande ämnen Förpackning: 20 kg i polypropenpåsar eller papperspåsar enligt begäran
Sesamfrön

Sesamfrön

Sesamfrön är en mångsidig ingrediens som finns i en rad färger, inklusive vit, brun, svart, röd och gul. Dessa frön är avskalade för att ta bort den svarta huden innan de förpackas, där mörkare frön erbjuder mest smak. Sesamfrön har en nötaktig, frisk smak som exploderar i munnen, och används vanligtvis som ett topping för bröd och bullar. De strös också över sallader och wokade rätter i asiatisk matlagning. Malda sesam är huvudingrediensen i Tahini, en baspaste i Mellanöstern, och används i fröbarer, kycklingrätter och rätter med ris.